Köksbord och stolar

Att köpa köksbord och stolar i ett färdigt paket är ofta en bra deal, eftersom det brukar bli ett fördelaktigare pris för hela möbelgruppen än om du köper samma bord och stolar separat. Butiker är ofta pigga på att lämna lite mängdrabatt då det innebär att de får sälja fler varor istället för att riskera att man går till en av deras konkurrenter. En annan fördel med att köpa bord och stolar i ett paket är att du vet att kombinationen passar bra ihop, både stilmässigt och storleksmässigt. Oftast är ju då stolarna och bordet i exakt samma nyans och träslag om det rör sig om just ett träbord, det är även så att alla inte har varken kunskapen eller intresset att lägga tid på att själva leta runt och matcha samman ett matgrupp bestående av både bord och stolar. utan hellre väljer att köpa en färdig helhetslösning i ett paket till ett bra pris.

 

vitt köksbord och 4 stolar
Vitt köksbord med 4st svarta stolar

Pris: 3795 :-

Du köper det här!

matgrupp bestående av köksbord och stolar
Populär matgrupp med 4st stolar och ett bord

Pris: 2995 :-

Du köper det här!

vitt köksbord och matchande vita stolar
Vitt matbord med 4 matchande stolar i vitt.

Pris: 5495 :-

Du köper det här!

matgrupp med matbord och 4st gråa matstolar.
Matgrupp med matbord och 4st stolar

Pris: 5495 :-

Du köper det här!

Svart matgrupp bestående av 6st svarta köksstolar och ett köksbord
Matbord i svart med 6st matchande svarta stolar

Pris: 5395 :-

Du köper det här!

Svart köksbord i trä med 4st matchande svarta köksstolar.
Svart köksbord med 4 matchande svarta stolar

Pris: 4495:-

Du köper det här!

vintage matgrupp med 4 matchande stolar
Vintage matgrupp med 4 stolar

Pris: 16890 :-

Du köper det här!

matgrupp i ek med 4 matchande stolar.
Matgrupp i oljad ek med matchande stolar.

Pris: 7990 :-

Du köper det här!

rustik matgrupp med 4 matchande stolar.
Rustik matgrupp med matchande stolar

Pris: 13995 :-

Du köper det här!

Vanligaste kombinationen av köksbord och stolar.

Den vanligaste kombinationen av bord och stolar beror lite på vilket rum matgruppen är tänkt att stå i. Letar man efter köksbord och stolar till sitt kök så är den vanligaste kombinationen att man har ett traditionellt köksbord med plats för fyra köksstolar.

Letar man efter matbord och stolar att placera i vardagsrum / matsal så är det vanligare att man bestämmer sig för en liten större grupp av bord och stolar som har plats inte bara för den egna familjen utan även gäster, det vanligaste är att en sådan placering är tänkt för som minst 6-8 sittplatser.

Att tänka på

Något att tänka på som många glömmer när dom köper ett färdigt set med matbord och stolar är att det även kan vara en fördel om matchande stolar går att köpa separat, då kan man lätt utöka antalet sittplatser speciellt om bordet har en iläggsskiva eller om man flyttar och får mer plats. Samtidigt är det en garanti att man slipper sakna en stol om olyckan skulle vara framme och en stol går sönder eller blir för sliten.