litet köksbord

Små köksbord

litet köksbord med klaff
Litet köksbord med klaff, skiva i ek med vit stomme. Längd 75 cm, Bredd 75 cm, Höjd 75 cm. Klaffen förlänger bordet med 40 cm i uppfällt läge.

Pris: 2190 :-

Köp det här!

litet matbord runt svart i stål
Litet cafebord i stål, finns i 8st olika färger i samma konstruktion. Galvaniserad stål som är pulverlackad. Höjd 72 cm skivan har 60cm diameter och passar utmärkt i ett mindre kök.

Pris: 3430 :-

Köp det här!

litet köksbord i teak lämpligt för 3-4 personer
Litet matbord i Teak, fällbart bord med underrede i järn, bordskiva i återvunnen teak. Ställer du detta lilla bord mot väggen i ditt kök får du 3 st sittplatser utan att bordet tar upp mycket plats. Längd och bredd på bordsskiva är 60 cm, höjd 76 cm. Litet, billigt, miljömedvetet och en läcker design!

Pris: 1850 :-

Köp det här!

litet köksbord skiva i marmor underrede i stål
Litet köksbord/cafébord med bordsskiva i marmor och underrede i stål, formen på underredet ger bordet dess unika design och utseende i form av en blomma. Höjd 72 cm , diameter på bordsskiva 60 cm

Pris: 10700 :-

Köp det här!

vitt köksbord runt
Litet runt vitt köksbord, passar för 2 till 4 personer och är lämpligt till det mindre köket.

Pris: 2495 :-

Köp det här!

svart runt köksbord
Litet runt svartlackerat köksbord med plats för fyra. Passar utmärkt i det mindre köket!

Pris: 2595:-

Köp det här!

Att välja ett litet köksbord till ditt kök.

Det finns flera anledningar till varför man väljer ett litet bord men oftast handlar det ju om att det är praktiskt när man inte har så stor yta att spela med. Kanske bor du trångt, letar bord till sommarstugan eller bara har ett mindre kök där du kompletterat med en större matplats i vardagsrummet eller matrummet? Här hoppas vi i alla fall att ni aska hitta ett bord som passar både utifrån behov och stil.

Med ett litet köksbord tänker vi ett bord som rymmer 2-4 personer, sen kan självklart flera av borden göras större med hjälp av en iläggsskiva så det kan rymma fler vid behov, och dessa finns såväl kvadratisk, rektangulär som rund form. Stilarna varierar såklart mellan allt från högblanka moderna bord till mer rustika i lantlig stil, precis som på bord i övriga storlekar. Det som kan vara extra bra att tänka på just när man väljer ett litet bord är vilken typ av ben eller underrede bordet har och hur de är placerade beroende på var man ska ha bordet och vilka stolar man ska ha till eftersom det oftast inte är så stora utrymmen mellan bordsbenen på små komprimerade bord.